fbpx
6.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Четири Мига 21 имале средба со НЛО над Белград, од кои два биле срушени, во 1977 година

АКТУЕЛНО

До ден денеска останува најголема мистерија овој инцидент на авионот Пан Адрија од 1977 година. Имено на овој авион, кој лета ноќе на релација внатре во Југославија од Загрев до Белград а потоа до Подгорица…

На истиот авион ќе се придружи непознат летечки објект со огромна светлост. Истиот ќе лета паралелно поголемо време покрај овој комерцијален лет.


По извесно време воената авијација на Југославија ќе исправи 4 мигови да се судрат со овој неидентифициран летечки објект. Два ќе бидат срушени и не се знае до ден денеска како и зошто. Случајот е сеуште државна тајна.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -