27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

За оваа скапа невеста морале да дадат неколку илјади евра само од една причина

Свадбата којашто се одржала во Словачка воодушевила луѓе од целиот свет и сигурно за неа долго ќе се зборува.

Тешко е да се заборави прослава којашто се слави цели три дена. Дефинитивно многу девојки би посакале да имаат ваква венчавка.

На свадбата биле повикани голем број на пријатели и роднини. Меѓутоа, тоа не е причината поради којашто оваа свадба долго време ќе се памети. Постојат голем број на видео снимки од коишто можеме да забележиме како изгледало сето тоа. Видеата од свадбата имаат по милиони прегледи.

Овој млад пар стана многу популарен, а и како не би бил, кога трошоците за нивната свадба биле енормни? Трошоците за нивната тридневна прослава чинеле 40.000 евра, а невестата имала круна на главата за којашто семејството на младоженецот морало да плати 3.000 евра. Најмногу заработиле музичарите коишто непрестајно свиреле и пееле, а за една песна биле платени и до 500 евра.

поврзани објави

Последни објави