35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Митева: Нема да дозволиме да се повтори убедувањето и уценувањето на пратеници, ВМРО силно ќе одговори на овој предизвик!

Револуционерната идеологија на ВМРО треба да ја јакне македонската држава и сите нејзини задачи и атрибути кои во денешно време се ставени под прашалник, а не да биде план скроен за раздор.

Реминисенција на едни поранешни времиња од 2018 година во трката за убедување пратеници нема да дозволиме. Не станува збор за лична битка, туку битка за Македонија која се повеќе тоне во криминал!

Вистинскиот тест за лидер не се случува со изборот, туку кога предадениот факел ќе го оставиш да гори до крај. Прашањето за тоа што треба да направат поранешните политичари ќе стане поотпорно.

Одговоривме на многу предизвици, ќе одговориме и на овој – цврсто, храбро и мотивирано!
Да живее ВМРО-ДПМНЕ!

Да живее Република Македонија!

поврзани објави

Последни објави