Sun. Sep 24th, 2023

По повод новогодишните и божиќните празници, сопственик на извесна фарма „Лука“ во Република Српска подели 41. печено прасе на социјално загрозени семејства.

„Бог ми подари да можам да помогнам и јас тоа од срце го направив“ – изјави Милан Зуровац, сопственикот на фармата.

Истата акција како и годинава, беше спроведена и минатата година кога беа поделени 22 прасиња, а Зуровац најави дека истото планира да го стори и идната година и да прерасне во традиција.

 

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.