fbpx
-2.2 C
Skopje

Булеварко со повик до скопските градоначалници

АКТУЕЛНО

“Господа Градоначалници на Скопје и сите негови општини: Најдете место, најубаво место во градот и направите им еден мурал! Најдете ја најубавата фотографија од Келн и насликајте ја на највидното место за да можеме ние, а богами и идните генерации да им се поклонуваат секој ден. 4-ти јуни да се прогласи за градски празник и ден еднаков на 13 Ноември! Господо Градоначалници! Сите до еден да се прогласат за почесни граѓани и барем некои улици да ги носат нивните имиња! Тоа е најмалку што овој град може да направи за нив!”
#ЗаСрцетоНаСкопје

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -