fbpx
-6.2 C
Skopje

Те слушнавме која си..

АКТУЕЛНО

Пишува: Булеварко

И понатаму во јавноста продава лекции и морал…Навредува, етикетира јавно….
Абе ѓон да беше ќе се скинеше од срам….
-Не можеш убиство да сокриеш…
-Напраивме дека пукал со гасен пиштол…
-Ја сум бе да ги сотреме….
-Да видам предлог за судија од тефтерчево мое…..
-Тргнете тоа снимките кај шо му става пиштол у уста….
-Абе се праам ја дека ништо немало…демантирам…
-Ливче нека снема…
Слабоста на нашиот правен систем ваквите ликови да шетаат на слобода и после најтешки злоупотреби, не обврзува нас, да бидеме судот на совеста….
Изгуби се Горде едно 3-4 години…Да те заборават луѓето. Угаси профил, смени фризура…пол…било што….

 

И понатаму во јавноста продава лекции и морал…Навредува, етикетира јавно….Абе ѓон да беше ќе се скинеше од…

Posted by Приказни од булеварот on Thursday, June 22, 2017

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -