Sun. Oct 1st, 2023

Меѓународниот ден на Бошњаците, 28 септември 2017 година (четврток), е неработен ден за граѓаните припадници на бошњачката заедница во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните припадници на бошњачката заедница во Република Македонија им го честитаат Меѓународниот ден на Бошњаците.

Leave a Reply

Your email address will not be published.