Mon. Oct 2nd, 2023

Поскапување на паркингот на Град Скопје ќе биде една од мерките со кои Градот ќе се бори против загадувањето. Шилегов денеска вели дека се уште немаат целосен план за борба против загадувањето и дека истиот ќе го објават на 15 ноември.

„Една од мерките што ја замисливме е скалесто покачување на паркирањето во центарот за оваа зима и намалување на јавниот билет, додека не дојдеме до состојба на бесплатен јавен превоз“ – вели Шилегов

Leave a Reply

Your email address will not be published.