fbpx
11.8 C
Skopje

Владата ќе го продава „Мерцедесот“ за да купи болничка опрема

АКТУЕЛНО

„Мерцедесот“ од 600.000 евра кој што е во сопственост на министерството за внатрешни работи, со одлука на владата се дава на трајно користење без надоместок на Службата за општи и заеднички работи.

На тој начин се создава можност ова возило да биде продадено и со средствата добиени од тоа да се набави болничка опрема.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -