fbpx
19.8 C
Skopje

Најголемиот момент во историјата на фудбалот: Натера 70. 000 илјади кои го мразат да станат и да му аплаудираат

АКТУЕЛНО

Еден од најголемите моменти во историјата на фудбалот: Натера 70. 000 илјади кои го мразат да станат и да аплаудираат.

Ривалството меѓу Реал Мадрид и Барселона е едно од најголемите во светот на фудбалот.

Од политички и регионален, па до она чисто спортско, ривалство меѓу Мадриѓаните и Каталонците е огромно.

Од таа причина, многу се ретки моментите кога навивачите на еден, ќе аплаудираат на навивачите и играч на друг клуб.

Само малкумина од нив имаат таква привилегија.

Меѓутоа, тој не беше било кој…

https://www.youtube.com/watch?v=7FOyyZSYRFY

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -