fbpx
24.2 C
Skopje

Саша не е неговото вистинско име- еве како се вика Ковачевиќ!

АКТУЕЛНО

Саша Ковачевиќ е еден од ретки пејачи од Балканот кој кариерата ја направил исклучиво благодарејки на хитовите, односно, за разлика од бројните свои колеги, никогаш нема да се срами од тоа што ќе го прочита за себе.

Уште во од кога во 2004 година се појави на фетивалот „Сунчане скале“, иведувајки ја пенста „Пекол и рај“, па до последната песна „Велиш не“, Ковачевиќ ја освојува публиката како со својот глас и својата појава, но со љубезно однесување кон сите во своето окужување, убави манири и однесување.

Приватниот живот секогаш љубоморно го чувал само за себе, не сакајки да открива многу детали за своето семејство, а особено не за емотивните врски, па и од тука и не треба да не чуди податокот дека многумина се изненадени кога ќе го слушнат неговото вистинско име, кое не е Саша.

Имено, граничните полцајци, со кои често доаѓа до контакт поради бројните концерти во странство, обично се збунуваат кога во неговата лична карта ќе го прочитаат името Александар Ковачевиќ.

Саша Ковачевиќ

Па, мора да признаете дека и вие ќе се збуните ако така ви се представи.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -