fbpx
24.2 C
Skopje

ИК на ГДУ задоволен од текот на собирањето потписи

АКТУЕЛНО

Денеска членови на Иницијативниот комитет на ГДУ се сретнаа со граѓаните на Куманово. Пред присутните на средбата беа презентирани основните цели и принципи за основањето на Граѓанско Демократската Унија.

Почнувајќи од Куманово, ГДУ ја започна втората фаза од активностите поврзани со подготовките за претстојното оснивачко собрание. На самата средба, од страна на приврзаниците на иницијативата беа дадени конкретни предлози поврзани со програмските документи.

Во деновите што следат ИК на ГДУ ќе организира средби во Кичево, Охрид, Битола и Прилеп со цел да ги запознае граѓаните, со основните вредности и начини за водење на политика, за кои ќе се залага новата политичка партија.

ФОТО

ФОТО

ФОТО

ИК на ГДУ задоволен од текот на собирањето потписи Денеска членови на Иницијативниот комитет на ГДУ се сретнаа со…

Posted by Граѓанско Демократска Унија on Wednesday, January 10, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -