17.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Сакате “Слатко Носе”? – Нехируршка Корекција на Нос

Носот е најистакнатиот дел од нашето лице, а со самото тоа е најизложен на туѓите погледи. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција на носните контури.

Оперативната интервенција која се нарекува ринопластика е комплицирана па понекогаш и многу болна метода со ризици од анестезија и останати хируршки и пост-хируршки компликации, а да не говориме за тоа дека крајниот резултат е најчесто разочарувачки и бара повторна интервенција.

Идеална корекција на нос за само 5 минути и без хируршки зафат и анестезија!

Нехируршка корекција на нос исклучително безбедна и безболна со примена на хијалуронска киселина. Овој елегантен зафат ни претставува една од омилените интервенции со хијалурон со добро познати резултати на “WOW effect”.

Со хијалуронските филер можно е да се исправи кукаст нос, разни нерамнини, да се подигне врвот на носот, дури и оптички да се намали носот.

Интервенцијата трае 10-тина минути, сосема е безболно, а резултатите за зачудувачки! Цената на процедурата е апроксимативно од 50 до 100 евра во зависност од потребата за корекција.

 

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk

За повеќе информации на – Labelleza.com.mk

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави