Fri. Sep 22nd, 2023

Мадона ги изненади учесниците на маршот во Вашингтон, со нејзиното појавување, моќниот и храбар говор и повикот за револуција.

Дали ме слушате? Дали сте подготвени да го ослободиме светот? Добредојдовте на револуцијата на љубовта”, им се обрати Мадона на учесниците.

Таа истакна дека правдата ќе надвладее и дека доброто на крајот сепак ќе победи.

Мадона, исто така, имаше порака за тие што инсистираат на ставот дека овој марш никогаш нема да допринесе за ништо.”

“Е.ете се”, рече Мадона. “Е.бете се! Ова е почеток на многу потребните промени. Промени кои ќе бараат жртви, луѓе … Но, тоа е знакот на револуцијата“, рече Мадона.

https://www.youtube.com/watch?v=oKhVp–feJk

Leave a Reply

Your email address will not be published.