5.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Уништив брак, затруднив во исто време кога и сопругата на мојот љубовник

Жени и мажи од целиот свет го споделиле своето искуство во тоа како тие биле причина за пропаѓање на нечиј брак.

Многу велат дека никогаш не жалеле за тоа.

Еве дел од нивните исповеди:

-Го растурив нивниот брак, бидејќи во исто време останав бремена и јас и неговата жена. Ова и го кажав и тие се разведоа.

-Уништив еден брак, чисто да видам како изгледа тоа.

-Го уништив бракот на мојот партнер. Но, сега не сум среќна со него во врска.

-Унишив брак, па потоа се венчавме. Бевме пет години во брак и имавме едно дете. Се разведовме. Сафтив дека сум геј.

-Се вљубив во него. Сега тој се разведува за да биде со мене.

-Затруднев од човек кој е во брак со мојата најдобра пријателка. Им го уништив бракот, бидејќи таа ми го зема пред многу години.

-Уништив еден брак и не се чувствувам виновно за тоа.

-Не знаев дека има жена. Бевме во врска 2 години, а потоа ми кажа дека ќе се разведе за да биде со мене. Секако не сме заедно сега.

-Уништив еден брак. Никогаш не сум помислила дека можам да бидам толку многу злобна.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -