30.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

Почнува екстерното тестирање кое ќе се спроведе до 3 февруари

Од денес започнува екстерното тестирање кое ќе се спроведе над 18. 600 ученици кои се во завршни години од средното образование.

Учениците го добија распоредот за тестирање односно полагање. ДИЦ информираше дека прелиминарните резултати ќе бидат објавени на 7 февруари 2017 година.

поврзани објави

Последни објави