fbpx
11.8 C
Skopje

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев повторно интересот на граѓаните го стави над својот

АКТУЕЛНО

Пред многу спортисти, граѓани на Кавадарци во присуство на првиот човек на градот Кавадарци -градоначалникот Митко Јaнчев, генералниот директор на Пивара Скопје Владимир Косијер беше предадена во употреба Активната зона на Кока Кола.Тие им се обратија на граѓаните со пригодни зборови за суштината на изградбата на ова активна спортска рекретаивна зона.

Граѓаните на Кавадарци изразуваат големо задоволство поради ова ново катче во градот, кое биде од голема корист за сите кавадарчани, посебно за најмладите, кои ќе може токму тука да се занимаваат со спортски активности и да инвестираат во здравиот живот.

Кавадарчани коментираат дека ова уште пример каде што градоначалникот ја покажал својата доблест и интересите на граѓаните ги ставил на врвот.

Имено, компанијата инвеститор на оваа спортска рекреативна зона е директен конкурент на пазарот на компанијата која е во сопственост на Митко Јанчев, но коментарите се дека градоначалникот на Кавадарци интересите на граѓаните ги ставил над своите бизнис интереси.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -