fbpx
8.8 C
Skopje

Тажна приказна на Швалерка, се наоѓаме кај мене, не смеам да ставам мирис, а тој не смее да се тушира

АКТУЕЛНО

„Тој и вели на жена му дека оди со другарите на пијалок или дека мора да остане подолго на работа. Кога е кај мене, забораваме на се околу себе, лежиме во креветот, разговараме и водиме љубов“, изјави таа.

Нина има афера со оженет маж кој има деца. Се запознале на работа, а на неа и бил привлечен штом го видела. На еден состанок се бакнале и од тогаш се во тајна врска. Нина знае дека тој има жена и деца. Понекогаш може да не обврнува внимание на тоа, а понекогаш и не.

„Знам дека сум жена која мрази друга жена. Затоа што сум жена која уништува семејство, затоа што спијам со оженет маж. Но што да кажам? Тоа не го избрав. Се заљубив во тој маж“

„Се наоѓаме 2-3 пати неделно кај мене. Тој и вели на жена му дека оди на пијалок или дека мора да остане подолго на работа.

Кога е кај мене, забораваме на се околу себе. Притоа јас морам да внимавам да не оставам некоја некоја трага. И не смеам да имам парфем на себеси, затоа што тоа жените веднаш го забележуваат. А ниту тој не се тушира по сексот, затоа што тоа би било премногу очигледно.“

„Ако некој мисли дека е лесно во афера да исклучи чувства, се лаже многу. Секогаш помалку боли. Во длабочината сум свесна дека никогаш тој нема да може да го напушти семејството.

Тоа го знам од првиот ден, а повторно не можам да ги тргнам рацете од него. Поради тоа, исто така знам дека ова нема долго да трае. Ќе морам да сопрам пред да почне премногу да боли“

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -