5.2 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

Петар Колев: Не е проблем во кој Бог се молат политичарите, проблемот е што се вљубени во методологијата за брзо богатење

Проблемот на политиката во Македонија не е тоа на кој Бог се молат или на која етничка заедница припаѓаат политичарите, проблемот е што сите се вљубени во методологијата за брзо богатење. Ретко кој може да си го докаже потеклото за богатството но тоа не им пречи да ни објаснуваат колку добри верници се.
Почит за ретките исклучоци !, напиша на својата фејсбук страница лидерот на ГДУ, Петар Колев.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -