fbpx
11.8 C
Skopje

Активист кој легна пред багерите на Водно: Со мрачните мисли и наредби да не газите ниту вечност нема да ви биде доволна!

АКТУЕЛНО

„Значи…. на Водно сум. Нема да ви заборавам…..

Шефот на механизацијата кој патем не ни покажа никаква дозвола за работа, во 9.30 часот студено и ладнокрвно му рече на багеристот – Гази, оди напред.

Шоферот уште поладнокрвно го изгаси багерот, излезе, не се покори на наредбата и му рече ” Јас не одам на живи луѓе”…

Ќе отидете бе напред.. и до крај ќе отидете. Ама со зборовите кажани и со мрачните мисли ниту вечноста нема да ви биде доволна.“

 

Значи….на Водно сум.Нема да ви заборавам…..шефот на механизацијата кој патем не ни покажа никаква дозвола за…

Posted by Igor Smilev on Wednesday, August 29, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -