10.8 C
Skopje
Saturday, April 20, 2024
Платено политичко рекламирање

Кога имаат здодевен секс, жените мислат на ЧУДНИ работи

Неретко се слулчува, жените воопшто да не уживаат во сексот со својот партнер, но и покрај тоа, мора да бидат со него до самиот крај, но што е она на што мислат за време на тој чин.

Различни се приказните на жените, но особено интересни се 8 искази:

„Си мислев како можеби ќе имав подобар секс со друг колега“

„Размислував за егзотични локации кои би сакала да ги посетам“

„Си мислев што би можела да готвам за вечера“

„Само се прашував кога ќе заврши, па да и раскажувам на другарка ми и заедно да се смееме“

„Едноставно се прашував – уште колку долго ќе трае ова“

„Се прашував дали и со други девојки бил така лош в кревет“

„Си мислев на моите работни обврски за утре, што и како да завршам“

„Замислував дека сум со друг, да видам дали така функционираат работите“

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img

Последни објави