8.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Ако ви се дупне гума, одете кај оваа женска да ви ја залепи (видео)

Во денешно време и вулканизерите не се тоа што некогаш беа. Како поминува времето сите работи се менуваат , што на подобро , што на ,,полошо‘‘.

Некогаш пак работите се менуваат на поубаво и тоа поубаво за очи и душа на сите возачи, нормално оние машки. На ова виде се гледа дека кај вулканизерот се вработила една навистина згодна девојка, која пак и одлично ја познава работата, погледнете.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -