Sun. Oct 1st, 2023

Во текот на вчерашниот ден, во кругот на АД „Жито Прилеп“ е избегната вистинска катастрофа кој можела многу лесно да заврши кобно за вработен од „Македонски железници“

Именов во 19.00 часот во Прилеп во кругот на АД „Жито Прилеп“, при отворање на товарен вагон на „Македонски железници“, рачка од вагонот паднала врз главата на О.Д.(33) од Прилеп, вработен во „Македонски железници“.

Истиот, по укажаната медицинска помош во Медицински центар Прилеп, во безсознание бил пренесен во Клинички центар Скопје на понатамошно лекување.

 

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.