27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

ФОТО: Убавините на напуштената железничка во Париз

Секој град во Европа има тајни кои ги крие со години. А, ако прошетате малку потемелно низ Париз, ќе ја откриете и неговата.

„Petite Ceinture“ е париската железничка станица која е напуштена веќе 83 години, односно од далечната 1934 година.

Ако ја обиколите нејзината напуштена убавина, ќе откриете прекрасен спој на минатото и сегашноста.

Плус, кога ќе го додадете шармот на Париз…

поврзани објави

Последни објави