fbpx
28.8 C
Skopje

Најдобра поза за секс „на брзина“

АКТУЕЛНО

Добро познатата и посакувана секс поза, која многумина се плашат да ја пробаат е кога и двајцата партнери стојат, од каде што едниот од нив е потпрен на ѕид.

Позата тече така што партнерката лесно ќе ги рашири нозете, додека е потпрена на ѕид, при што партнерот ќе се приближи што е можно повеќе, со рацете ќе ги крене бедрата на партнерката и туркајќи го нејзиниот грб кон ѕидот ќе добие рамнотежа и воедно ќе започне уживањето.

За многумина истата изгледа необична и егзотична, но ова всушност е мисионерска поза, само овојпат е во исправена позиција. Оваа поза е крајно интимна и им дава на двајцата партнери близина и страствени погледи.

Огромна предност на оваа поза е што сексот може да се случи „на брзина“, на сосема необични места.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -