35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

ВИДЕО: Обезбедувањето на СГС ја избрка Андоновска од ВМРО-ДПМНЕ од Клиниката за гинекологија

Марија Андоновска од ВМРО-ДПМНЕ денеска држеше прес-конференција пред Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје, но пред да ја одржи прес-конференцијата во дворот на клиниката таа беше избркана од обезбедувањето на Клиниката компанијата СГС.

Обезбедувањето од СГС која што ја обезбедува Клиниката ги избркало надвор Андоновска и претставниците на медиумите со објаснување изјавата таа да ја дава надвор од оградата на Клиниката.

https://www.facebook.com/nedelnikrepublika/videos/1533207346699885/

поврзани објави

Последни објави