35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Змии ловат риба – фасцинантно видео кое мора да се погледне

Во природата е се подредено како што треба. Постои еден многу синхронизиран синџир на исхрана кој беспрекорно функционира.

Фасцинантна е и интелегенцијата на животните. На видеото подолу може да се види колку можат да бидат итри змиите. Се местат кај водопадот, каде рибите неконтролирано биваат исфрлани од водата, право во челустите на предаторот.

Погледнете го видеото:

Cobra pescando nunca tinha visto…!Fãs Do Nordeste Brasileiro

Posted by Fãs Do Nordeste Brasileiro on Tuesday, August 7, 2018

поврзани објави

Последни објави