fbpx
17.8 C
Skopje

ВИДЕО: Бугарската пејачка, Глорија украде една од најпознатите македонска песна!

АКТУЕЛНО

Не дека е прва песна што ни ја украле, ама во духот на добрососедскиот договор, не очекувавме да се повтори. Оригиналата верзија на песната е во изведба на Војо Стојановски и е со наслов Една мисла имаме.

Една вера имаме, еден живот имаме. Блгарија цела да е(?), секој да ја знае! Ако некој рече дека Блгарија е мала, има уште 8! дела за да биде цела!!!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -