Гатанка: На мажот му е назад, на жената и е напред – што е тоа?

0
1

Гатанките се составен дел од животот, кои носат многу прашања но и чудни одговори, едно од најневеројатните гатанки прочитајте ја во продолжение.

-На мажот му е назад, а на жената напред… Што е тоа??, – гласи гатанката, а одговорот е знак прашалник.

Во продолжение на линкот во коментар прочитајте ги одговорите, и претпоставете – кој е точниот одговор?

На мажот му е назад, на жената и е напред…Што е тоа?? 😜

Posted by Вицови за душа on Monday, June 17, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here