6.8 C
Skopje
Tuesday, November 28, 2023

РАБОТА НА ВЕКОТ: Отворен конкурс за дегустатор на чоколадо

Познатата компанија „Монделез“ која ги произведува чоколадите милка, распиша конкурс за професионален дегустатор на чоколади.

Според барањата, работните обврски се да се пробува од чоколадото и да се даваат професионални оцени за вкусон. Работното време е 7,5 часа дневно, по три дена во седмицата.

„Кандидатите мора да бидат страсни љубители на слатки и да имаат истенчен вкус. Дегустаторот ќе ја има клучната улога во намерата на компанијата да создаде нов производ кој ќе се пласира на светскиот пазар“, стои во огласот.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -